SELEMIX® DIRECT PRO PLATTFORMEN KOMPLETTERES MED MATT OG SEMIMATT BINDER

SELEMIX® har fullført lanseringen av 7-15X Direct Pro-serien, og legger til halvmatte og matte topplakker til de tidligere lanserte høyglans-, halvglans- og satengbindemidlene - som gir industrielle produsenter og lakkerings verksteder muligheten til å levere en høykvalitets og slitesterk finish.

Direct Pro setter en ny milepæl i merkevarens etablerte lederskap innen innovative direkte-til-metall-løsninger, som kompletterer den i mer enn et tiårs vellykkede 7-53X-serien.


Direkte påføring uten behov for primer

Direct Pro muliggjør direkte påføring på et stort utvalg av underlag uten behov for en primer, og gir økt produktivitet og korrosjonsmotstand – samt betydelige material-, tids- og energibesparelser på tvers av et bredt spekter av industrielle applikasjoner.

7-15X har lavt løsemiddelutslipp, og hjelper alle Selemix-kunder med å nå sine bærekraftsmål. 7-159, 7-157/ -158 og 7-155/-156 er også testet i henhold til ISO 12944-6: 2018-normen og er sertifisert med opptil C5M, avhengig av filmtykkelsen.


Kunder ser på en positiv fremtid med Direct Pro

"Vi er glade for å høre fra nye og eksisterende kunder at Direct Pro oppfyller bransjens forventning om kortere prosesstider uten at det går på akkord med det endelige resultatet. Etter Direct Pro High Gloss er vi sikre på at våre lettindustrielle brukere vil begynne å bruke de ekstra glansnivåbindemidlene veldig raskt”, sa Kolja Eikelmann, segmentdirektør CT/ LIC hos PPG Refinish EMEA.

Med Direct Pro direkte-til-metall-plattformen nå komplett, og alle glansnivåer tilgjengelig, er vi overbevist om at industrikunder snart vil dra nytte av å kunne bruke hele plattformen.